20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Στα… κάγκελα ο κόσμος του Πανιωνίου”

ImageΘέση για τα όσα συμβαίνουν στον Πανιώνιο εξαιτίας των οφειλών από τη σεζόν 2009-10 πήρε μια μερίδα οπαδών του Πανιωνίου μέσω της ιστοσελίδας τους στο facebook.  Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
“Χωρίς προλόγους, χωρίς φουσκώματα τα δεδομένα για τον μπασκετικό Πανιώνιο είναι τα εξής..

Λόγω της θητείας των κυρίων (τον τόνο μπορείτε να τον βάλετε και αλλού) ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ, ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΑΛΛΗ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ οι οποίοι ως παρελθούσα διοίκηση φέσωσαν τον σύλλογο με ένα ποσό της τάξεως των 500.000€ και ενώ υπάρχει διακανονισμός στην αποπληρωμή του έχουν εξαφανισθεί!!

Ο μπασκετικός Πανιώνιος λοιπόν κινδυνεύει άμεσα με αποβολή και πρόστιμο από το EUROCUP της τρέχουσας περιόδου με αναμενόμενη διαπόμπευση στον Ευρωπαϊκό μπασκετικό χώρο.
Η υπομονή εξαντλείτε από όλους.Κανείς δεν θέλει να συνδέσει το όνομά του με την αγωνιστική απαξίωση του συλλόγου.

Την μεθεπόμενη περίοδο ο αριθμός των παικτών που θα έχει δικαίωμα να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα εφόσον ισχύσουν τα υπάρχοντα δεδομένα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού! Οπότε καταλαβαίνουμε όλοι την δεινή θέση του Ιστορικού η οποία παίρνει χαρακτήρα ζωής η θανάτου…

Υ.Σ Χαρακτηριστικό του “εγκλήματος” που συνετέλεσαν οι παραπάνω εκείνη την χρονιά είναι ότι υπήρξε όρος σε συμβόλαιο παίκτη για πρίμ κατάκτησης 8ης θέσης!!!

Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν…”

Πηγή:http://www.basketnet.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα