14.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στον εισαγγελέα 18 νέοι φάκελοι για σεξουαλική βία στο θέατρο – Τρεις πρωταγωνιστές στο «στόχαστρο»

Στο “μικροσκόπιο” των εισαγγελικών αρχών μπαίνουν νέοι φάκελοι για καταγγελίες σεξουαλικής βίας στο χώρο του θεάτρου.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, υπέβαλε στον εισαγγελέα 18 νέους φακέλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 18 καταγγελίες περιλαμβάνονται τα ονόματα τουλάχιστον τριών προσώπων, που έχουν απασχολήσει με τις πράξεις τη δημοσιότητα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στις υποθέσεις που προσκομίστηκαν σήμερα στον εισαγγελέα, περιλαμβάνονται και κακουργηματικές πράξεις, που δεν έχουν παραγραφεί, ωστόσο, αυτό θα αξιολογηθεί από τις εισαγγελικές αρχές το προσεχές διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, από το γραφείο του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν το προσεχές διάστημα, όλα τα πρόσωπα που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες με ποινικό ενδιαφέρον, λαμβάνοντας καταθέσεις γύρω από τα περιστατικά που αναφέρουν στις αναφορές τους στο ΣΕΗ.

Στο μεταξύ, εντός της εβδομάδας, αναμένονται εξελίξεις και στο πλαίσιο της  δικογραφίας  που έχει σχηματιστεί σε βάρος γνωστού ηθοποιού για την κατηγορία του βιασμού, ο οποίος φέρεται να τελέστηκε το 2006.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας χειρίζεται με ταχείς ρυθμούς την υπόθεση καθώς παραγράφεται τον προσεχή Μάϊο.

πηγή:https://www.newsit.gr/ellada/ston-eisaggelea-18-neoi-fakeloi-gia-seksoualiki-via-sto-theatro-treis-protagonistes-sto-stoxastro/3232205/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα