16.1 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο προσωρινό Δ.Σ. της ΕΟΚ ο Νεοσμυρνιός Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος

Στο ΔΣ της ΕΟΚ ορίστηκε ο Αντιπρόεδρος του Μίλωνα, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος

Ορίστηκε από το Πρωτοδικείο η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, με τις εκλογές να γίνονται σε κάθε περίπτωση έως τις 31.5 όπως όρισε η Κυβέρνηση.

Στο ΔΣ λοιπόν συμμετέχει ο Βασιλακόπουλος, ο Φασούλας και ο Παπανικολάου. Εκτός διοίκησης έμεινε ο Βαγγέλης Λιόλιος, επίσης υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ. Στο σχήμα που θα διαβάσετε παρακάτω, συμμετέχουν αρκετά μέλη της παλαιάς διοίκησης της Ομοσπονδίας, στελέχη του Παναγιώτη Φασούλα και του Άγγελου Παπανικολάου. Όπως και ο Νίκος Φιλίππου τον οποίο πρότεινε ο Βαγγέλης Λιόλιος για πρόεδρο. Κι αντίστοιχα ο Γιάννης Αλεξόπουλος τον οποίο πρότεινε ο Άγγελος Παπανικολάου.

Υπάρχουν στελέχη και από τις τρεις παρατάξεις. Και παρότι δε συμμετέχει ο Βαγγέλης Λιόλιος (το είχε πει άλλωστε) έχει και δικούς του υποψηφίους (Ασημακόπουλος και Νικολόπουλος εκτός του Φιλίππου).

Το επόμενο βήμα, είναι να διεξαχθεί συνεδρίαση στην Ομοσπονδία, προκειμένου να συγκροτηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης: Γιώργος Βασιλακόπουλος (πρώην πρόεδρος ΕΟΚ), Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ), Αριστείδης Γολέμης, Παναγιώτης Τσαγκρώνης (πρώην γ. γραμματέας ΕΟΚ), Δημήτρης Αγγελόπουλος, Σωτήρης Κολοσούσας, Κώστας Παρίσης, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης, Αλεξόπουλος, Άγγελος Παπανικολάου, Νίκος Φιλίππου, Φάνης Χριστοδούλου, Μέμος Ιωάννου, Ευθύμης Ρεντζιάς, Σάββας Λόρτος, Νίκος Νικολόπουλος, Μπάμπης Μαρκάκης, Σπύρος Μπάκουλας, Σταύρος Δουβής, Χρήστος Μήλας, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος

Τα αναπληρωματικά μέλη: Μιχάλης Βακαλόπουλος, Ιωάννης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Ρόζης

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα