18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΤΟ ”ΑΠΗΛΙΟΝ”

Σε συμφωνία κατέληξαν η ΠΑΕ Πανιώνιος και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, ύστερα από πρόταση του τελευταίου, για τη μείωση ενοικίου στις εγκαταστάσεις ‘Απήλιον’.  Μετά τη συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου και ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων, δέχτηκε να γίνει μία πολύ σημαντική μείωση στο μίσθωμα του αθλητικού κέντρου. Το ‘Απήλιον’ θα αποτελεί, πλέον, το χώρο παραγωγής ταλέντων για το σύλλογο, ο οποίος βασίζεται και ταυτόχρονα επενδύει στις ακαδημίες.

Αναλυτικά, από τις 40.000 ευρώ, που κατέβαλε μηνιαίως η ομάδα, πλέον θα δίνονται 9.000 ευρώ, μείωση μεγαλύτερη του 75%. Αυτό σημαίνει ότι σε ετήσια βάση εξοικονομούνται 372.000 ευρώ, μιας και από τις 480.000 που ήταν το ποσό, θα μειωθεί στις 108.000 ευρώ.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

‘‘Μοχλός ανάπτυξης των ακαδημιών του Πανιωνίου γίνεται το προπονητικό κέντρο “Απήλιον”, προκειμένου να συνεχιστεί από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ η παραγωγή ταλέντων που θα στελεχώσουν την πρώτη της ομάδα. Οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Πανιωνίου θα προπονούνται κανονικά στο “Απήλιον” και παράλληλα θα υπάρξει άμεση σύνδεση των ακαδημιών του προπονητικού κέντρου με τον Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟ για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Συμπερασματικά, το “Απήλιον” θα είναι ο κύριος τροφοδότης ταλέντων της ομάδας μας και ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε έτσι να συνεχίσουμε την μακρόχρονη παράδοσή μας, ως η πρωτοπόρος ομάδα στην ανάδειξη και αξιοποίηση νέων ποδοσφαιριστών, που θα προσφέρουν γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις Εθνικές ομάδες του.’’

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα