24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζεται η μάχη παραμονής για τον Ιστορικό

paniwniosΟι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37′ με τον Μπεν, που έπιασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ των Μπεργκ με 15 τέρματα, και έφτασαν στο 2-0 με τρομερό γκολ του Γκονσάλβες στο 54′. Η ομάδα του Ντόστανιτς ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Πανιώνιο να μπαίνει στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, μετά την μείωση του σκορ από τον Αραβίδη (73′).

Το τελικό 2-1 έφερε την Βέροια στους 35, με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι η ομάδα που υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική. Ο Πανιώνιος έμεινε στους 38 και φιλοξενεί την άλλη Κυριακή (13/4) τον Πλατανιά που έχει 37. Και δεν έχει ξεμπερδέψει οριστικά.

Η Βέροια μπήκε από την αρχή στον αγώνα αποφασισμένη να πάρει τα ηνία του. Τα κατάφερε περιορίζοντας τον Πανιώνιο σε παθητικό ρόλο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μπορεί να μεταφράσει την υπεροχή της σε καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Ανέστη. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 34′ με τον Μπεν να χάνει μοναδική ευκαιρία.

Τρία λεπτά αργότερα όμως (37′) δεν αστόχησε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων ανοίγοντας το σκορ (1-0). Από τη μεριά του ο Πανιώνιος περίμενε πίσω σε όλο το πρώτο ημίχρονο για να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις, χωρίς επιτυχία. Η πρώτη μάλιστα τελική του ήρθε στο 42′, χρονικό σημείο στο οποίο η Βέροια είχε ήδη 8.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος φάνηκε να ξεκινά με διάθεση αλλά του την έκοψε γρήγορα ο Γκονσάλβες με ένα καταπληκτικό γκολ στο 54′ (2-0). Οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να μπουν στο 73′ στο παιχνίδι με το εύστοχο πέναλτι του Αραβίδη (2-1), αλλά η Βέροια κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο κυνήγι της παραμονής.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα