22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Την οργή των Πανθήρων προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της Sportime-Τι απαντά η εφημερίδα

Την οργή των Πανθήρων προκάλεσε η εφημερίδα Sportime, με τους οργανωμένους του Ιστορικού να εκδίδουν μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, το εξώφυλλο της εν λόγω εφημερίδας είχε ως κεντρικό θέμα τον Ολυμπιακό, χρησιμοποιώντας εντελώς λανθασμένα την λέξη “Πάνθηρας”. Μία λέξη που ως γνωστών έχει συνδεθεί εδώ και δεκαετίες με τον Πανιώνιο. Η χρησιμοποίηση της για άλλες ομάδες (μαζί μάλιστα και με γραφικό ενός πάνθηρα) θεωρείται ως προσβολή στους οπαδούς του Πανιωνίου και περισσότερο προς τους οργανωμένους.

Μάλιστα, οι Πάνθηρες δημοσίευσαν την εξής οργισμένη ανάρτηση:

“Αυτοί νομίζουν οτι μόνο τα αφεντικά τους υπάρχουν και οι πελάτες των αφεντικών τους.

ΕΔΩ όμως είμαστε ΚΑΙ εμείς.

Ξεπεράστηκε κάθε όριο από την συγκεκριμένη κωλοφυλλάδα”.

Η απάντηση της εφημερίδας:

“Στην εποχή των social media είναι εύκολο να εξαπλωθεί μια αρνητική κριτική. Να επηρεαστούν αρκετοί και να αρχίσουν να βρίζουν. Για μια λέξη. Ναι, για μια λέξη. Που σωστά και δικαιωματικά έχει συναισθηματική αξία για τους φίλους μας τους Πανιώνιους αλλά ρε παιδιά, όχι δεν είχε σκοπό να προσβάλλει.

Για όσους δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν, στο σημερινό πρωτοσέλιδο μας θέλοντας να χαρακτηρίσουμε την εντυπωσιακή εμφάνιση του Σεμέδο (και στο φιλικό με το Αμβούργο) προτιμήσαμε τη λέξη «Πάνθηρας».

Το παρουσιαστικό του, το στυλ παιχνιδιού του δίνει ελπίδες στους οπαδούς του Ολυμπιακού και βγάζει αυτό το χαρακτηριστικό. Κινείται σαν πάνθηρας.

Για τους οπαδούς του Πανιωνίου, η λέξη σίγουρα έχει ιδιαίτερη σημασία μια και έτσι ονομάζονται οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου.

Το πιο δυναμικό κομμάτι της εξέδρας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Και φυσικά με παρουσία σε όλα τα γήπεδα που παίζει ο Ιστορικός.

Σε ποστάρισμά τους στη σελίδα τους στο facebook οι «Πάνθηρες» χαρακτηρίζουν την εφημερίδα «κωλοφυλλάδα».

Για τα περί αφεντικών, δεν χρειάζεται σχολιασμός. Μικρή είναι η πιάτσα τόσο η δημοσιογραφική όσο και η αθλητική και άπαντες γνωρίζουν για το «Sportime».

Εδώ και δυο χρόνια που ξαναβγήκε με κόπο στα περίπτερα τραβάει το δικό του μοναχικό δρόμο. Αλλά κωλοφυλλάδα;

Το Sportime, που σε αυτά τα δύο χρόνια έχει κάνει πρώτο θέμα τον Πανιώνιο όσες φορές έχουν κάνει όλες οι αθλητικές εφημερίδες μαζί.

Που σε παλιότερο ποστάρισμα στη σελίδα των «Πανθήρων» έχει φιλοξενηθεί το αφιέρωμά μας για τη συγκλονιστική δράση που έχουν και τις αιμοδοσίες που οργανώνουν.

Συμπερασματικά, η αλήθεια είναι πως πείτε μας αφελείς, πείτε μας παρορμητικούς δεν περιμέναμε να υπάρχει τέτοια αντίδραση.

Φυσικά και γνωρίζουμε/γνωρίζαμε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η λέξη «Πάνθηρας» για τους Πανιώνιους αλλά η χρησιμοποίησή της στο σημερινό πρωτοσέλιδο, ουδεμία σχέση έχει με πικάρισμα.

Ούτε να προκαλέσει ήθελε. Για ποιο λόγο άλλωστε;

Στενοχωρήσαμε, λοιπόν, τους φίλους μας τους Πανιώνιους.

Μακάρι στο μέλλον να δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε για λόγο ευχάριστο.

Και φυσικά μακάρι ο Ιστορικός Πανιώνιος να βρει ξανά τον δρόμο του.

Ειδικά τη σεζόν, που θα ξεκινήσει στο ποδόσφαιρο και φαντάζει ως η πιο ανηφορική τα τελευταία χρόνια στη Νέα Σμύρνη…”.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα