14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το εμπορικό κέντρο στην Ομήρου αποκτά νεανικό άρωμα

Πριν 4 χρόνια μένοντας άνεργη και με αμέριστη αγάπη για το χειροποίητο…θέλησα να φτιάχνω την κάθε μέρα μου δημιουργώντας γιατί η εύρεση εργασίας ήταν δύσκολη πολύ.
Έμαθα λοιπόν να φτιάχνω χειροποίητα σαπούνια που καθόρισαν την εταιρεία μου αυτή δίνοντας τα ως δώρο σε γάμους και βαπτίσεις ..το ίδιο έκανα κ με τα χειροποίητα μου κεριά.

Μόλις 2 μήνες τώρα ήρθα στο εμπορικό κέντρο της Ομήρου ,41-43 στον δεύτερο όροφο και άνοιξα ένα κατάστημα με τριπλό essence αρώματος για μεγάλη διάρκεια κ πιστότητα στα χύμα αρώματα τύπου επώνυμων οίκων και Φυσικά τα χειροποίητα σαπούνια,κεριά ,κρέμες,λάδια για μασάζ και άλλα πολλά …
Ειμαι ανάμεσα σε καθημερινούς ανθρώπους που δημιουργώ για εκείνους ότι καλύτερο επιθυμούν …Για τον γάμο τους κ την βάπτιση τους !!!
Το εμπορικό είναι πολλά χρόνια κ προτιμώ να έχω την τόσο μεγάλη του ενέργεια ..φυσικά κ το ενοίκιο στο εμπορικό βοηθά κ εμάς κ τον κόσμο που μας επισκέπτεται να είμαστε συμβατοί με την εποχή .
Το κατάστημα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο δίπλα από την γνωστή σε όλους σας Κ.Κατερίνα κ Σοφία που κάνουν τις επιδιορθώσεις των ρούχων μας.
Αξίζει τον κόπο μια βόλτα σ’αυτό.
Εμείς έχουμε το χαμόγελο κ το κέφι να σας γνωρίσουμε όλους από κοντά.
Χειροποίητα προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς …
https://www.facebook.com/lets.soap.company/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα