24.2 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το νέο « κλειστό» της Ν. Σμύρνης στη συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 11 του μηνός , το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με τα εξής θέματα:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Επερώτηση των Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης «Δύναμη Ζωής» κ.κ. Χρ.Καραμάνου, Σπ. Αγγέλη, Ζ. Βαρέλη-Στεφανίδη, Β. Βερελή, Α. Κατρανίδου, Αικ. Λογοθέτη, Γ. Μπαλάφα με θέμα το έργο «Κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου 3.500 θέσεων βιοκλιματικό – πολυδύναμο αθλητικό κέντρο Δήμου Νέας Σμύρνης».

2. Επερώτηση του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Π. Ασημακόπουλου με θέμα την καταλληλόλητα των παραλιών της ΠΕ Νήσων και τις δειγματοληψίες θαλασσινού νερού που διενεργήθηκαν τα έτη 2021 & 2022 ή θα διενεργηθούν σε αυτές.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Αττικής 2021-2027.
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)
2. Καθορισμός αμοιβής δικηγορικής εταιρείας για το δικαστικό χειρισμόδεκαεννέα (19) υποθέσεων της ΠΕ Δυτικής Αττικής, οι οποίες έχουν ιδιαίτερη σημασία και σπουδαιότητα για την Περιφέρεια Αττικής και απαιτούν εξειδικευμένη νομική γνώση και εμπειρία, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 549/2022 απόφασης (ο.ε.) της Οικονομικής Επιτροπής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)
3. Καθορισμός αμοιβής δικηγορικής εταιρείας για το δικαστικό χειρισμόείκοσι πέντε (25) υποθέσεων της ΠΕ Ανατολικής Αττικής, οι οποίες έχουν ιδιαίτερη σημασία και σπουδαιότητα για την Περιφέρεια Αττικής και απαιτούν εξειδικευμένη νομική γνώση και εμπειρία, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 550/2022 απόφασης (ο.ε.) της Οικονομικής Επιτροπής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)
4. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την οικονομική συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής, ως εταίρος, στα Κέντρα Πρόληψης κατά των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας για το έτος 2021.
(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Π. Λεονάρδου)
5. Απόφαση αποδοχής περί «Πρότασης δωρεάν ανάληψης της εκπόνησης των απαιτούμενων μελετών των βελτιωτικών κυκλοφοριακών παρεμβάσεων επί της Ποσειδώνος, στην περίμετρο της ιδιοκτησίας ‘ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ’, στο Δήμο Γλυφάδας».
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης)
6. Έγκρισηλήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας για εργασίες που θα εκτελεστούν στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση κατεστραμμένων και επέκταση στηθαίων ασφαλείας σε δίκτυα Περιφέρειας Αττικής».
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης)
7. Έγκριση λήψης μέτρων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση οδοστρωμάτων στους SR ΠΕΟΑΚ & ΝΕΟΑΛ και στις ΠΕΟ Αθηνών – Κορίνθου & ΠΕΟ Αθηνών – Χαλκίδας στο οδικόδίκτυοΠεριφέρειαςΑττικήςπρώηνΔΕΣΕ», αναδόχου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Τ.Ε.Β.Ε.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης)
8. Έγκρισησκοπιμότητας και δαπάνης για το έργο:«Υπηρεσίες εφαρμογής του Περιφερειακού Σχεδίου Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) της Περιφέρειας Αττικής».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)
9. Συζήτηση επί της διαδικασίας διατύπωσης των εισηγήσεων από την αρμόδια Δ/νση και επί των γνωμοδοτήσεων αναφορικά με τις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα