24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το νέο Crème Royale στην Πλατεία Νέας Σμύρνης έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό

Περνώντας τις τελευταίες μέρες από την Πλατεία δεν γίνεται να μην προσέξατε το ολοκαίνουριο Bake – House – Cafe που ακούει στο όνομα Crème Royale. Αν κάτι σας θυμίζει έχετε δίκιο γιατί αυτό είναι το 4ο κατάστημα της αλυσίδας που άνοιξε στη Νέα Σμύρνη και ναι πρόκειται να γίνει το στέκι μας.

Το Crème Royale προσφέρει ποιοτικό καφέ σε τιμή takeaway και προτείνει να δοκιμάσετε την πραγματικά γευστική μπουγάτσα του με τραγανό φύλλο και πλούσια κρέμα που θα γίνει σίγουρα η αμαρτωλή συνήθειά σας. Χειροποίητες πίτες που μόλις βγήκαν από το φούρνο, σάντουιτς, πίτσα και γλυκά βρίσκονται στην ανοιχτή βιτρίνα του μαγαζιού και ανανεώνονται συνεχώς.

Η σύγχρονη διακόσμηση σε συνδυασμό με το ζεστό φως στο χώρο, σε κερδίζουν αμέσως. Στον εξωτερικό χώρο μπορείτε να καθίσετε στο μεγάλο ξύλινο πάγκο και να απολαύσετε ακόμα κι ένα ποτήρι κρασί ή ένα spritz το βραδάκι.

Το Crème Royale είναι το καινούριο place to be στην Πλατεία γιατί είναι φιλικό, ζεστό, ποιοτικό και διαθέτει το πιο χαμογελαστό προσωπικό που έχουμε δει τελευταία.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα