19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τώρα Ουάσινγκτον: Αυτοκίνητο έπεσε στην εξωτερική περίφραξη του Καπιτωλίου (video)

Δύο αστυνομικοί, μέλη της υπηρεσίας του Καπιτωλίου, τραυματίστηκαν αφού παρασύρθηκαν από ένα όχημα κοντά στο συγκρότημα που στεγάζει το Κογκρέσο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη τραυματισμένος μετά από πυροβολισμούς.

Το συμβάν σημειώθηκε κοντά σε ένα φυλάκιο ασφαλείας, στην πλευρά όπου βρίσκεται η Γερουσία.

Η αστυνομία απέκλεισε το Καπιτώλιο εξαιτίας «εξωτερική απειλής» με το προσωπικό να μην μπορεί να εισέλθει ή να εξέλθει από το κτίριο.

«Κάποιος έριξε ένα όχημα σε δύο αστυνομικούς» στο σημείο ελέγχου στη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας, ανέφερε η αστυνομία. «Ένας ύποπτος είναι υπό κράτηση. Και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», ανακοίνωσε.  

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα δίκτυα ο ένας αστυνομικός και ο οδηγός του Ι.Χ. άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκαν. 


Στην περιοχή του Καπιτωλίου είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετά την πολύνεκρη επίθεση, στις 6 Ιανουαρίου, από διαδηλωτές, υποστηρικτές του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Πρόσφατα, αφαιρέθηκαν ορισμένα προστατευτικά φράγματα και η περίμετρος ασφαλείας περιορίστηκε γύρω από την έδρα του Κογκρέσου.

Πηγή: efsyn.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα