24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τo GAME OVER Escape Rooms κατέφτασε στη Νέα Σμύρνη και μας προκαλεί να λύσουμε τα μυστήριά του!

DELTIO_TIPOUΗ αλήθεια είναι πως ζητούσαμε καιρό να έρθουν να escape rooms και στα νότια και όταν το νέο κατέφτασε την 1η Απρίλιου, λίγο έλειψε να πιστέψουμε πως επρόκειτο για πρωταπριλιάτικη φάρσα. Ευτυχώς το νέο αληθεύει! Από χτες λειτουργεί στα νότια το Game Over Escape Rooms και ήδη προετοιμάζουμε τη μάχημη ομάδα του Nou-Pou.gr που θα καταφέρει να αποδράσει σε λιγότερο από μια ώρα (διότι μας αρέσει να ανεβάζουμε και το επίπεδο challenge!). Τώρα αν δε βγούμε ποτέ, παιδιά στη Νέα Σμύρνη θα είμαστε, μη μας ξεχάσετε!Το πιθανότερο είναι πως γνωρίζεις ήδη τι είναι το διαδραστικό και συναρπαστικό παιχνίδι των escape rooms, η νέα αυτή τάση που έχει κάνει πάταγο αλλά θα σου κάνω ένα σύντομο ρεζουμέ γιατί ένας Nou Pou αναγνώστης δεν μπορεί να μην είναι in και να μη γνωρίζει τις νέες τάσεις στη διασκέδαση. Το concept είναι το εξής: Μπαίνεις με την παρέα σου σε ένα δωμάτιο γεμάτο γρίφους, κρυμμένα αντικείμενα και ξεχασμένες ιστορίες, ψάχνοντας να βρείτε λύση στο μυστήριο. Η πόρτα πίσω σου κλειδώνει. Πρέπει να βρείτε τη λύση, να ξεκλειδώσετε την πόρτα και να αποδράσετε μέσα σε μία ώρα! Κάθε στοιχείο είναι σημαντικό, κάθε γρίφος έχει τη λύση του! Πρέπει να συνεργαστείς με τους υπόλοιπους για να αποδράσεις και να κερδίσεις την ελευθερία σου!

Όσον αφορά στα δωμάτια του Game Over, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 2:

1. ΜINOTAUR’s LABYRINTH

Συγχαρητήρια! Κατάφερες να σώσεις τη ζωή σου σκοτώνοντας τον θηριώδη Μινόταυρο, αλλά αυτό δεν ήταν η μεγαλύτερη σου δοκιμασία! Η περιπέτια συνεχίζεται! Τώρα έχεις μία ώρα να βρεις το δρόμο διαφυγής από το Λαβύρινθο, καθώς ο βασιλιάς Μίνωας καταφτάνει με τους στρατιώτες του… Θα προλάβεις;

Βαθμός δυσκολίας: 9/10

2. PRISONERS OF WAR

Επιχειρούσες στη Βόρεια Κορέα, πίσω από τις γράμμες του εχθρού! Κάτι πήγε πολύ στραβά, η ομάδα σου έχασε την επαφή με την υπόλοιπη μονάδα και αιχμαλωτίστηκες από τις εχθρικές δυνάμεις. Είσαι Αιχμάλωτος Πολέμου!

Χρησιμοποίησε την εκπαίδευσή σου στο ΕΔΑΑ ( Επιβίωση, Διαφυγή, Αντίσταση, Απόδραση) για να βρείς έναν τρόπο να αποδράσεις πίσω στη ζούγκλα και στη δράση!

Βαθμός δυσκολίας: 8/10

Οι τιμές που σου εξασφαλίζουν το εισιτήριο στη δράση είναι οι εξής:

2 άτομα: 38€

3 άτομα: 45€

4 άτομα: 48€

5 άτομα: 55€

6 άτομα: 60€

GAME OVER ESCAPE ROOMS, Ομήρου 24-26, Νέα Σμύρνη

Επισκέψου και κάνε κράτηση τώρα www.escapegameover.com ή στο 210 – 9329995

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 14:00- 23:00, Σαβ/κύριακο 11:00 – 23:00

Πηγή:http://www.nou-pou.gr/articles/entertainment/escape-rooms-kai-sta-notia/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα