19.2 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

“ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ” ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ/ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

1349167255_31) Εναρκτήρια εκδήλωση για την υγεία στην Εργατική Λέσχη
Στο πλαίσιο της απόφασης μας για λειτουργία υγειονομικού χώρου και ιατρείου ταξικής αλληλεγγύης, ξεκινάμε κύκλο συζητήσεων και σεμιναρίων σχετικά με την υγεία κάθε Κυριακή στις 17:30.
Την Κυριακή 20/1συζήτηση με θέμα:
Η υγεία στην εποχή της βαρβαρότητας: Φτώχεια, ανεργία, κοινωνικός αποκλεισμός. Η κυρίαρχη πολιτική διαλύει τις δομές περίθαλψης και επιδεινώνει σοβαρά τη λαϊκή υγεία. Τι μπορούμε να κάνουμε;
Ομιλητές:
-Όλγα Κοσμοπούλου, παθολόγος-λοιμωξιολόγος, εκπρόσωπος της ΑΡΣΙ στην ΕΕ της ΟΕΝΓΕ
-Πάνος Παπανικολάου, νευροχειρουργός, σωματείο εργαζομένων Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, εκπρόσωπος της ΑΡΣΙ στο ΔΣ της ΕΙΝΑΠ

2) Η κινηματογραφική ομάδα της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης διοργανώνει την Κυριακή 20/1 στις 21:00 προβολή + παράσταση μαριονέτας! Θα προβληθεί η δανέζικη ταινία “Strings, το Νήμα της Ζωής” (2004), ενώ πριν την προβολή τοΚουκλοθέατρο “Αντάρα” θα μας παρουσιάσει την παράσταση “Φασουλής, μια κωμική καρναβαλική ιστορία”!

Το “Strings, το Νήμα της Ζωής”, μια ιδιαίτερα φιλόδοξη και πολυβραβευμένη σκανδιναβική παραγωγή, επαναφέρει με τον ομορφότερο τρόπο στο προσκήνιο την ξεχασμένη τεχνική της μαριονέτας και αμφισβητεί την παντοδυναμία των εντυπωσιακών τρισδιάστατων τεχνικών του Χόλιγουντ. Με απλότητα, πρωτοτυπία και αμεσότητα υπόσχεται μια δυνατή και πρωτότυπη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Υπόθεση: Ο αυτοκράτορας του Έμπαλον πεθαίνει με δραματικό τρόπο και υπάρχει διάχυτος ο φόβος ότι οι Ζέριθ, οι μεγαλύτεροι εχθροί των κατοίκων του, έχουν αναζωπυρώσει την πανάρχαια δολοφονική εχθρότητα μεταξύ των δύο εθνών. Ο γιος του αυτοκράτορα, ο Χαλ Τάρα, που είναι τώρα ο κληρονόμος του θρόνου, μεταμφιεσμένος σαν κοινός σκλάβος και οπλισμένος με το ξίφος του πατέρα του, ξεκινά για να αναζητήσει τους αδυσώπητους εχθρούς του. Ένας πολεμιστής ενηλικιώνεται, περνώντας από πολλές δοκιμασίες και περιπέτειες, αλλά θα χρειαστεί μια στιγμή αποκάλυψης για να μπορέσει τελικά να διακρίνει μεταξύ των φίλων και των εχθρών του ώστε να κατορθώσει να επαναφέρει την ειρήνη και τη δικαιοσύνη στη χώρα του.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=x-CcxXP-B20]

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα