18 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Υποψήφιος για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ο Πετρούνιας

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του εκπροσώπου όλων των αθλητών και αθλητριών στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων γνωστοποίησε την απόφαση του μέσω των social media, τονίζοντας ότι η φωνή κάθε αθλήτριας και κάθε αθλητή με συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη πρέπει να είναι πιο δυνατή και να ακούγεται στο Ολυμπιακό Κίνημα.

«Η φωνή της κάθε αθλήτριας και αθλητή με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να είναι δυνατή και να ακούγεται μέσα στο Ολυμπιακό Κίνημα. Τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι πολλά και θεωρώ πως εμείς που ακουγόμαστε λίγο περισσότερο λόγω ενός Ολυμπιακού μεταλλίου, είναι καθήκον μας να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε για όλους τους συναθλητές και συναθλήτριές μας την επίλυση τους.

Γι αυτό και σήμερα μετά από πολύ ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ιδιαίτερα τιμητική θέση του εκπροσώπου όλων των αθλητών και αθλητριών από όλα τα αθλήματα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή», έγραψε ο Πετρούνιας σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα