17.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ Δ. ΜΠΙΣΑΛΑΣ

488140_4627548012297_1881940362_nΜε μια λιτή ανακοίνωση έθεσε τον εαυτό του σε υποψηφιότητα για Γενικός Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Δημήτρης Μπίσαλας. Από το συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ. ακουγόταν η πιθανή υποψηφιότητα του Νεοσμυρνιώτη Δημοτικού Συμβούλου, ο οποίος μέσω του Facebook  επισημοποίησε την πρόθεσή του για την ηγεσία. Αμέσως μετά ήρθε και η επίσημη στήριξη από τον κο Κούρτη, που δηλώνει παρών στην μάχη για την εκλογή του συναγωνιστή του, όπως τον αποκαλεί.

Δείτε τις ανακοινώσεις.

Ολες αυτες τις μερες υπαρχει μια ευρυτερη παραφιλολογια για τις εσωκομματικες διαδικασιες του κινηματος. Πρεπει να καταλαβουμε ολοι, οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα της υποψηφιοτητας για τις θεσεις αυτες. Ουτε ειναι κληρονομικες, ουτε ανταλασσονται.. Ετσι απλα θετω και εγω την υποψηφιοτητα μου για τη θεση του γενικου γραμματεα του κινηματος. Ουτε επιτελειο εχω ουτε σε ταβερνες συχναζω.. Με οσους εχουν τις ιδιες αποψεις και ενδιαφέρονται για το κινημα, με αυτους θα συμπορευτω. Σας ευχαριστω πολυ και λυπαμαι αν στεναχωρω καποιους φιλους μου..

Φίλες και φίλοι συναγωνίστριες και συναγωνιστές , ως εκλεγμένο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων , θέλω σήμερα να δηλώσω ενώπιον σας , ανοιχτά και απερίφραστα την στήριξή μου στην υποψηφιότητα του συναγωνιστή Δημήτρη Μπίσαλα , για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Κινήματός μας . Με το σκεπτικό ότι , οι άνθρωποι που θα αναλάβουν τα ηνία του Κινήματός θα πρέπει να προέρχονται μέσα από την καθημερινότητα , να είναι κοινωνικά και πολιτικά καταξιωμένοι , να απέχουν φύση και θέση από το αμαρτωλό σύστημα του παλαιοκομματισμού και της οικογενειοκρατίας , δηλώνω την αμέριστη στήριξή μου στην υποψηφιότητα του Δημήτρη , του εύχομαι καλή επιτυχία και θα σταθώ δίπλα του στο νέο ξεκίνημα του Κινήματός μας!!!

ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ: Ο Δημήτρης Μπίσαλας θα ειναι υποψήφιος για την θέση του Γενικού Γραμματέα των Ανεξάρτητων

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα