18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φιλανθρωπική εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Παπαβασιλείου

IMG_3504Μαγευτική ήταν η χθεσινή βραδιά στο  φιλανθρωπικό πάρτυ μόδας που διοργάνωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Πάρις Παπαβασιλείου στο Mansion Events στην παραλία Γλυφάδας. Η βραδιά είχε ευχάριστη διάθεση,πολύ κόσμο και  πάνω απ’ όλα φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο εισαγωγικός οπτικός οίκος Παπαβασιλείου παρουσίασε μ’ επιτυχία τη νέα collection γυαλιών ηλίου και οράσεως Emilio Pucci ενώ την βραδιά παρουσίασε μ’ επιτυχία η κα Έλενα Τσαβαλιά. Εξέχοντα πρόσωπα από τον οπτικό χώρο, το θέαμα και την πολιτική τίμησαν την βραδιά με την παρουσία τους ενώ πλήθος κόσμου, φίλοι και υποστηρικτές, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα για την αγάπη των παιδιών.

IMG_3588

Με την ολοκλήρωση της επίδειξης τα ηνία πήραν χορευτικοί σύλλογοι που με τους ρυθμούς της salsa και του tango έδωσαν στη βραδιά κέφι και διατήρησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων αμείωτο.

Μόδα, ομορφιά, χαμόγελα και υπέροχη διάθεση ήταν εκεί, σ’ ένα πάρτυ από αυτά που σκέφτεσαι αν θέλεις να πάς, ιδίως ένα βράδυ Κυριακής, αλλά σε δικαιώνουν και σε κάνουν να θες να κρατήσει … λίγο ακόμα.

πηγή:markos.tv

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα