19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του

Σοκάρει νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης. Δεν δίσταζε να καίει τα χέρια από το μικρό κοριτσάκι στα μάτια της κουζίνας όταν αυτό δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε ένα κοριτσάκι 10 χρόνων που έμενε μαζί με τον πατέρα του σε διαμέρισμα στην Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που είχαν γίνει στο Α.Τ της περιοχής ο πατέρας του παιδιού το κακοποιούσε σεξουαλικά αλλά δεν σταματούσε μόνο εκεί.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας έπαιρνε τα χέρια του μικρού παιδιού και τα ακουμπούσε πάνω στα αναμμένα μάτια της κουζίνας με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να έχει εγκαύματα.

Ο 47χρονος Ρουμάνος συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έγινε σχετική καταγγελία για τον αλλοδαπό στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, από πρόσωπο του περιβάλλοντός του, το οποίο γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε στο κοριτσάκι.

Την υπόθεση ανέλαβε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομόνοιας, που είναι εξειδικευμένο σε ανάλογες υποθέσεις και ακολούθησε η σύλληψη του Ρουμάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, το κοριτσάκι ανέφερε στους αστυνομικούς τα όσα του έκανε ο 47χρονος, ενώ έχει επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστή η σεξουαλική κακοποίησή της.

Παράλληλα, η 10χρονη είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της και εγκαύματα στα χέρια της, τα οποία προέρχονταν από τον βασανισμό της στα μάτια της κουζίνας, σαν τιμωρία όταν η ανήλικη δεν υπέκυπτε στις ορέξεις του.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα