Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολύδωρος Συρίγος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πριν από λίγη ώρα αναφέρει τα εξής: “Κρούσμα κορoνοϊού σε εκπαιδευτικό που εργάζεται σε Γυμνάσιο της πόλης μας ταυτοποιήθηκε την Παρασκευή 18.9.2020. Ο εκπαιδευτικός απουσιάζει από τις 16.9 από το σχολείο με συμπτώματα του ιού.

ÌÅÃÁËÇ ÅÐÉ×ÅÉÑÇÓÇ ÅËÅÃ×ÙÍ ÃÉÁ ÔÏÍ ÅÍÔÏÐÉÓÌÏ ÊÑÏÕÓÌÁÔÙÍ ÊÏÑÏÍÏÉÏÕ ÓÔÏÍ ÏÉÊÉÓÌÏ ÑÏÌÁ ÍÅÁ ÓÌÕÑÍÇ ËÁÑÉÓÁÓ (EUROINISSI/ÔÆÅÊÁÓ ËÅÙÍÉÄÁÓ)

Η επιτροπή covid του σχολείου εφαρμόζοντας τα σχετικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας μας έχει ενημερώσει για τις ενέργειές της. Εμείς ως Δήμος έχουμε προγραμματίσει απολύμανση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το θέμα αντιμετωπίζεται με μεγάλη ψυχραιμία από την εκπαιδευτική κοινότητα. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με την Διεύθυνση του σχολείου και τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ για την εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών και μέτρων. Αναμένεται ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here