17.2 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΠΙΤΤΑ 1Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας  του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Νέας Σμύρνης την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 21:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΟΡΦΕΑΣ».

            Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Κος Σταύρος Τζουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Κουτελάκης, Μαρίνα Ιακωβάκη, Φώτης Μαζαράκης, Θάνος Αθανασίου και Κων/νος Τσουράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Άγγελος Σουρβίνος και οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Κλαίρη Δεληγιάννη, Νόρα Γαλανοπούλου, Ελένη Κασσίμη, Αφροδίτη Μάντζιου, Θόδωρος Καστόρης, Δημήτρης Μπίσαλας, Κων/νος Πούλιος,  Γιώργος Κρικρής, και Ιωάννης Δημάκης. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Κος Σταύρος Τζουλάκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Άγγελος Σουρβίνος, ενώ μηνύματα με τις ευχές τους έστειλαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Στέφος και Γιώργος Αφεντουλίδης καθώς και ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Κος Παντελής Καλογρίδης.

         Στην εκδήλωση τιμήθηκε η συνάδελφος Κα Λιόκουρα Γεωργία με τιμητική πλακέτα και τριήμερη τιμητική άδεια για το εξαιρετικό ήθος που επέδειξε κατά την άσκηση των καθηκόντων της, που αφορούσε την ανεύρεση και παράδοση στην Αστυνομία ποσού 2.500 δολαρίων.

Στη βραδιά που ακολούθησε κυριάρχησε ευχάριστη ατμόσφαιρα, εφόσον όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου μας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν για περίπου τρεις ώρες ενωμένοι σε μια παρέα, στην οποία ενσωματώθηκαν και οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής. Μέσα σ’ αυτό το κλίμα εργαζόμενοι και διοίκηση ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά πάντα υγιείς και με την ίδια διάθεση.

 

                                   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Μιλτιάδης Παπουτσής                                             Θωμάς Γιαννιώτης

ΠΙΤΤΑ 12

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα