19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2012 η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Θεόδωρου Φούσκα, “Κοινότητες” Μεταναστών και Εργασιακή Αντιπροσώπευση: Οι Επιπτώσεις της Χαμηλού Κύρους Εργασίας Πέντε Μεταναστευτικών Ομάδων στη Συμμετοχή στους Εργασιακούς Συλλόγους τους, των εκδόσεων Παπαζήση, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Γαλαξίας».

Το υψηλού επιπέδου πάνελ αποτελούσε συνδυασμό φιλόδοξων νέων επιστημόνων, εκπροσωπούμενοι από τον κ. Γ. Κρικρή και τον συγγραφέα, καθώς και από διακεκριμένες προσωπικότητες. Ως γνώστες του αντικειμένου, οι κ.κ. Π. Παυλόπουλος, Ι. Ψημμένος, Α. Συρίγος και Θ. Παπαθεοδώρου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το βιβλίο. Η ενδιαφέρουσα ημερίδα λειτούργησε επεξηγηματικά, για τις κοινότητες των Αιγυπτίων, Αλβανών, Μπανγκλαντεσιανών, Παλαιστινίων και Φιλιππινέζων μεταναστών, τις ιδιαιτερότητές τους και τις επιπτώσεις της χαμηλού κύρους εργασίας στην εργασιακή τους αντιπροσώπευση.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκλεκτοί πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής με επικεφαλής το Δήμαρχο Στ. Τζουλάκη και πολιτικοί από όλο το φάσμα της κυβερνητικής συνεργασίας.
Όσοι παραβρέθηκαν μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εκδήλωση, η οποία αποτέλεσε διαφήμιση για το δήμο Νέας Σμύρνης. Την παρουσίαση κάλυψαν έγκυρα τηλεοπτικά δίκτυα και γνωστά μέσα ενημέρωσης.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα