20 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μπάσκετ: Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και η προσπάθεια για το «Βαρίκας»

Ο μπασκετικός Πανιώνιος -εκτός των άλλων- έχει να αντιμετωπίσει και τον χρόνο, καθώς μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα πρέπει να δημιουργήσει ρόστερ και να παίξει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.Ο πρώτος αγώνας της ομάδας με τον Ηλυσιακό, αναβλήθηκε για τις 21/10. Για το δεύτερο παιχνίδι με την Μεγαρίδα (18/10), θα ζητηθεί από τον Πανιώνιο αναστροφή της έδρας, γιατί η ομάδα στις αρχές προφανώς και θα είναι αδύναμη και σίγουρα θα είναι καλύτερο να κάνει εκτός, παρά εντός έδρας ήττα. Αν δεν συναινέσει η Μεγαρίδα, από τον Πανιώνιο ζητηθεί το γήπεδο του Μίλωνα για να το χρησιμοποιήσει ως έδρα. 
Στις 25/10 είναι το πρώτο (σίγουρο) εντός έδρας παιχνίδι με τον Πρωτέα, κάτι που σημαίνει πρακτικά πως θα δοθούν τρείς αγώνες σε μια εβδομάδα. 
Από εκεί και πέρα, από τον Δήμο Νέας Σμύρνης θα ζητηθούν οι μπασκέτες του πρώην Αρτάκης, που είναι κάπου φυλαγμένες. Επίσης, θα μεταφερθούν τουλάχιστον το ένα ταμπλό από το κλειστό “Σοφία Μπεφόν” που ανήκει επίσης στον Δήμο. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να δοθεί αδειδότηση στο κλειστό “Ανδρέας Βαρίκας” (επιτέλους!!!). 
Όσον αφορά το ύψος κόστους της ομάδας, πολλά θα εξαρτηθούν από την ανταπόκριση στο κάλεσμα του ερασιτέχνη και εξατομικευμένες επαφές με πρόσωπα που έχουν οικονομική δυνατότητα βοήθειας. Αυτός ουσιαστικά είναι και ο λόγος που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο προπονητής Βαγγέλης Βλάχος.
Ελεύθεροι παίκτες υπάρχουν στην… αγορά και μάλιστα και καλοί παίκτες. Όμως, όπως είναι λογικό, έχουν και οικονομικές απαιτήσεις, δεν παίζει ρόλο μόνο το βαρύ όνομα του Πανιωνίου!
Τέλος, θα κυκλοφορήσουν 200 διαρκείας από τον Ερασιτέχνη για το τμήμα μπάσκετ, οι τιμές τους αναμένεται να είναι 50 και 100 ευρώ.

panionianea.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα