23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανιώνιος: Ο Γιάννης Κοντοές επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη

Στον Πανιώνιο επιστρέφει ο Γιάννης Κοντοές μετά από 9 χρόνια απουσίας απο την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Επέστρεψε στην Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο ο Γιάννης Κοντοές μετά από 9 χρόνια απουσίας. Η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή, ίσως την δυσκολότερη στην ιστορία της, κι έτσι ο Έλληνας μπακ συμφώνησε με τη διοίκηση και φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα περίοδο. Ο έμπειρος παίκτης μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση δηλωσε:

«Σε αυτή τη δύσκολη ιστορικά για τον σύλλογο στιγμή, θεώρησα χρέος μου να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου την ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μας χρειάζεται όλους στο πλευρό του, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν εκεί όπου πραγματικά ανήκει.

Πλέον θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να μας στενοχώρησε στο παρελθόν και ενωμένοι να διατηρήσουμε τη σπίθα και να ξαναδώσουμε χαρά και περηφάνια στο κόσμο μας, που θα είναι σίγουρα δίπλα μας αγκαλιάζοντας αυτή τη πρωτόγνωρη, δύσκολη αλλά και υγιή προσπάθεια που γίνεται από όλους!!».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα