Κόντρα Πολάκη με χρήστη του facebook με σκληρά λόγια εκατέρωθεν στα social media του Neasmyrnilive.gr. Ειδικότερα, επειτα από δημοσίευμα του Neasmyrnilive.gr, σχετικά με την παρουσία του Υπουργού Υγειας Π. Πολάκη στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Ν. Σμύρνη ο χρήστης σχολίασε το γεγονός πως η κόρη του κ. Πολάκη  ήταν σημαιοφόρος έπειτα από κλήρωση (φοιτά στην Ευαγγελική σχολή Ν. Σμύρνης), με τον Υπουργό να ξεσπαθώνει και με σκληρή γλώσσα να απαντά πως:

“δεν θα σου απαντούσα βρε γελοίε γιατι σου δίνω αξία ,αλλα ειναι τόση η εμπάθεια σου που θα το κάνω :Η κόρη μου ειναι σημαιοφόρος στο πρότυπο δημοςιο Λυκειο της Ευαγγελικης Σχολης γιατι έβγαλε βαθμό 19 και 10/11 στη Β λυκείου και ειναι πρώτη στη τάξη της .Οχι απο κλήρωση .Σε αυτο το σχολείο μπήκε με εξετάσεις στην Α λυκείου οταν γυρίσαμε απο Κρήτη το 2016 όπου σε 150 υποψήφιους για 35 θέσεις μπήκε Πέμπτη .

Κάπου εκεί τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο χρήστης του FB απάντησε: “Κύριε Υπουργέ , σωστά υπερηφανεύεστε για την κόρη σας που αριστεύει αλλά σημαιοφόρος ψηφίσατε ΕΣΕΙΣ να είναι ο πιο τυχερός”

Ο Υπουργός σήκωσε το γάντι ξεσπαθώνοντας: “κατάλαβες τη μπούρδα σου και πετάς τη μπάλα στην εξέδρα ! Ούτε στο γυμνάσιο ούτε στο Λυκειο μπήκε ποτέ τέτοιο θέμα .Μιλας για το δημοτικό όπου με την κατάργηση των βαθμών ετςι κι αλλιως κλήρωση γινόταν ανάμεσα στα πολλαπλά Α ..Αντε μην το συνεχίζεις ,μόνο ξεφτυλιζεσαι”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here