14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

20368_1Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ αναφέρονται τα παρακάτω:

«Το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που συγκροτήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου του 2012, μέσα από μία Πανελλαδική Συνάντηση όλων των ενδιαφερόμενων μελών και φίλων του κόμματος, υλοποιεί την απόφαση του να γίνουν αντίστοιχες συσκέψεις σε κάθε μία από τις 13 Περιφέρειες της χώρας με τη συμμετοχή όλων των συντρόφων και φίλων, που υπό οποιαδήποτε ιδιότητα δραστηριοποιούνται και ενδιαφέρονται για το χώρο της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Οι στόχοι της κάθε περιφερειακής σύσκεψης, είναι οι εξής :

Πρώτον, να έρθουν σε επαφή, να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις και να συντονίσουν τη δουλειά τους όλες οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κάθε περιφέρειας, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Δεύτερον, μέσα από τη διαδικασία αυτή, να προκύψει ένα συντονιστικό όργανο των αυτοδιοικητικών μας δυνάμεων ανά Περιφέρεια, που θα αναλάβει το συντονισμό των δημοτικών και περιφερειακών μας παρατάξεων στην περιοχή, την ενιαία αντιμετώπιση των τοπικών ζητημάτων που ανακύπτουν, την επαφή με το κεντρικό Τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, καθώς και την αντιστοίχηση των αυτοδιοικητικών μας δυνάμεων με το παραγόμενο σε κάθε περιφέρεια κοινοβουλευτικό έργο.

Τρίτον, να αποτελέσουν το έναυσμα μία ανοιχτής διαδικασίας σε κάθε περιφέρεια για την κατάρτιση του Περιφερειακού Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ανά περιοχή, με τη συμμετοχή τοπικών φορέων, συλλογικοτήτων και κινημάτων, ειδικών επιστημόνων, καθώς και των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε κάθε περιφέρεια. Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση των δεκατριών Περιφερειακών Προγραμμάτων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ μέχρι περίπου τον Μάιο του 2013 και η παρουσίασή τους σε αντίστοιχες ανοιχτές Περιφερειακές Συνδιασκέψεις, παρουσία και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

H Αυτοδιοικητική Συνδιάσκεψη στην Κρήτη θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, 19/1 στο Ηράκλειο στις 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Παλαιάς Λαχαναγοράς (επικοινωνία: Βαρδουλάκης Μανώλης,            6977-501139      ).

Θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία του κεντρικού Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Η συνδιάσκεψη αφορά τόσο τον α΄, όσο και τον β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης. Καλούνται να συμμετάσχουν:

•Οι εκλεγμένοι στα διάφορα σώματα (δημοτικοί σύμβουλοι, διαμερισματικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.λ.π.).

•Υποψήφιοι στα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης

•Εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίηκηση

•Κάθε σύντροφος ή φίλος που θέλει να εργαστεί για τη δράση μας στην τοπική αυτοδιοίκηση.»

Πηγή: flashnews.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα