14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίσημα πλέον πρόκριση για τον Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η απόφαση της διεθνούς ομοσπονδίας γυμναστικής (FIG) να επικυρώσει ως τελική την κατάταξη των προκριματικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης του Μπακού (που διακόπηκε λόγω κορωνοϊού), ουσιαστικά σηματοδοτεί το τέλος της… αγωνίας για τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων εξασφαλίζει τη δεύτερη πρωτιά του σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη Μελβούρνη, και πλέον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, το οποίο θα κληθεί να «σφραγίσει» στην αντίστοιχη διοργάνωση της Ντόχα (πιθανότατα θα μετατεθεί για το 2021).

Ο Έλληνας πρωταθλητής, με ανάρτησή του στα social media, δεν έκρυψε την ανακούφισή του για την εξασφάλιση της πρόκρισης, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέχει από το Ρίο.

«Ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο !! Ναι !! Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού η πρόκριση είναι γεγονός που μπορεί να χαθεί μόνο με ένα απίθανο σενάριο πια ! Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Πετρούνιας.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα