22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η τοπική ΔΗΜΑΡ στηρίζει το ψηφοδέλτιο Τζουλάκη

DHMAR11Η τοπική οργάνωση της ΔΗΜΑΡ στη Νέα Σμύρνη, θα στηρίξει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές την παράταξη “Πόλη-Πρότυπο”, του δημάρχου κ. Σταύρου Τζουλάκη.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Δημοκρατική Αριστερά σε όλη αυτή την περίοδο, συνεπής στις δεσμεύσεις της απέναντι στους πολίτες της Νέας Σμύρνης, πάλεψε για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού σχηματισμού, ο οποίος, στηριγμένος στις αρχές της διαφάνειας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συμμετοχής του πολίτη στη λήψη των αποφάσεων θα άνοιγε μια άλλη πορεία για το δήμο μας, απελευθερώνοντάς τον από κλειστούς θύλακες εξουσίας και αδιαφανείς διαδικασίες που υπάρχουν ακόμη ως αποτέλεσμα παρωχημένων αντιλήψεων και αυταρχικών πρακτικών του παρελθόντος.

Στην πορεία αυτή των προσπαθειών μας νέοι άνθρωποι ενεργοποιήθηκαν, πλήθος ιδεών και προτάσεων συζητήθηκαν. Οι προσπάθειές μας αυτές, δεν καρποφόρησαν και δεν κατέληξαν στην δημιουργία ενος νέου εκλογικού σχήματος, που θα συμμετείχε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Σήμερα, λίγους μήνες πριν την εκλογική μάχη, είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάσουμε τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην πόλη μας και επιβάλουν ευρύτερες συσπειρώσεις και συλλογικές διεργασίες με την ΔΗΜΑΡ παρούσα.

Προκρίνουμε την στήριξη του ψηφοδελτίου του Σταύρου Τζουλάκη, απαλλαγμένου από τα βαρίδια του παρελθόντος, του οποίου η συνολική πορεία, οι προγραμματικές θέσεις και η διάθεση για δουλειά πιστεύουμε ότι μπορούν να αποτελέσουν μια βάση προκειμένου να ανοίξουν οι διαδικασίες για ένα Δήμο:

  • Σύγχρονο, ορθολογικό και δημοκρατικό που θα είναι σταθερά προσανατολισμένος στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη.

  • Που θα δημιουργεί εκτεταμένο δίκτυο στοχευμένης κοινωνικής αλληλεγγύης σ’ εκείνους τους συμπολίτες μας που το χρειάζονται.

  • Που θα προγραμματίζει με βάση τις ανάγκες, με διαφάνεια και με σεβασμό στα χρήματα των συμπολιτών μας.

  • Που θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες αναθέρμανσης της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης μας, κόβοντας τον ομφάλιο λώρο με πρακτικές και συμφέροντα του παρελθόντος.

Με βάση αυτές τις προγραμματικές αρχές, η Δημοκρατικά Αριστερά θα είναι ενεργή και παρούσα στις δημοτικές εκλογές και καλεί κάθε Νεοσμυρνιώτισσα και κάθε Νεοσμυρνιώτη να δώσουν το δικό τους παρόν. Να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια πάνω από μικροκομματικές και μικρόνοες επιδιώξεις και να γίνουν με την παρουσία και τη δράση τους εγγυητές αλλά και αυστηροί κριτές της.

Μάρτιος 2014

 

Related Articles

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Τζουλάκης εχει ενα ψηφοδελτιο αριστερων-κεντρωων-δεξιων. πως το πετυχε, ο θεος κ η ψυχη του. πολυ ενδιαφερον παντως

  2. Το πασοκ εχει πεθανει δε θα το αναστησουμε εμεις εδω στη νεα σμυρνη!οσοι δεξιοι πηγαν μαζι του ειναι προδοτες και πηγαν για την κουταλα διοτι η νδ δεν θελει με τιποτα τον τζουλακη στη νεα σμυρνη λογω του αποτυχημενου εργου του και της βαθιαα του πασοκικης ταυτοτητας!

  3. ΤΟ θεωρω υγεια και πολυ σωστο ενας συνδυασμος να περιεχει ανθρωπους απ ολους τους πολιτικους χωρους, γιατι ετσι εκφραζονται οι πολιτες σωστα. εχουν πεθανει πλεον αυτα τα επιχειρηματα ο ταδε ειναι πασοκ ο ταδε συριζα. ειναι ο συνδυασμος του τζουλακη η εκφραση του πασοκ η της νδ? οπως ειναι πχ ο βρεττος με το κκε? Ημαρτον! και που βλεπεις το εργο του τζουλακη αποτυχημενο? η οτι εχει βαθια πασοκικη ταυτοτητα, εψαξα καλοπροαιρετα να βρω στο ιντερνετ στοιχεια για πασοκ και τζουλακη και αυτο ππου ανακαλυψα ειναι οτι περισσοτερο συνδεδεμενος με το πασοκ ειναι ο κουτελακης και τον ξεφτιλισαν και οι συριζαιοι που τον αποκηρυξαν. μακρυα απ τα κομματοσκυλα. μονο οι ανθρωποι οι καθημερινοι και οι ακομματιστοι πρπει να υπαρχουν στους δημους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα