14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έλειπε το κίνητρο – Ηττήθηκε ο Πανιώνιος 2-0 από τη Ξανθη

ÌÐÁÎÅÂÁÍÉÄÇÓ ÃÉÁÍÍÏÕ ÎÁÍÈÇ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ  BAXEVANIDIS GIANOU XANTHI - PANIONIOS (SUPERLEAGUE 2013-2014)Με κλειδωμένη την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική, ο Πανιώνιος εμφανίστηκε αδιάφορος στα Πηγάδια και ηττήθηκε από την ομάδα της Ξάνθης, η οποία είχε μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη .

Τα πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του, μοιρασμένου, πρώτου ημιώρου, όπου η Ξάνθη είχε οριακά την κατοχή και άγγιξε το γκολ στο 18ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ του Τζουλιάν ντε Γκουζμάν βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιάννη Ανέστη και πέρασε άουτ.

Ο Πανιώνιος απάντησε στο 34ο λεπτό με προβολή του Απόστολου Γιάννου, αλλά η ακριτική ομάδα δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (στο 36ο και το 39ο λεπτό τα σουτ των Πέτρου Μάνταλου και Καρίμ Σολτάνι αντίστοιχα κατέληξαν άουτ).

Οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά επέβαλαν το ρυθμό τους και στο δεύτερο μέρος, ενώ σημείο κλειδί της αναμέτρησης ήταν η είσοδος του Παναγιώτη Τριάδη στο 55′, καθώς πέντε λεπτά αργότερα, από δική του σέντρα ο Σολτάνι πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ.

Ο γερμανοθρεμμένος επιθετικός, εξάλλου, πήρε το “ριμπάουντ” μετά από απόκρουση του Ανέστη σε δυνατή εκτέλεση φάουλ του Εστέμπαν Σολάρι (στο 72ο λεπτό) και με πλασέ, διπλασίασε τα γκολ της Ξάνθης.

Ο Νίκος Αναστόπουλος προσπάθησε να αντιδράσει περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Αντρέας Λάσνικ, ο Πανιώνιος πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς. Αντ’ αυτού έχασε και τον Τάσο Αυλωνίτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90ό λεπτό.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη (Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Παΐτο, Ντε Γκουζμάν, Γούτας, Σολάρι (80′ Ράνος), Χοσέμι, Μαρίν (55′ Τριάδης), Μάνταλος, Σολτάνι, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης (86′ Νάκας).

Πανιώνιος (Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Παντίδος (88′ Παναγιωτούδης), Καμπάνταης (74′ Λάσνικ), Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου.

 

Related Articles

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα