20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παλιές εποχές θύμισε το κλειστό του Μίλωνα – Ασφυκτικά γεμάτο το γήπεδο σε παιχνίδι Α ΕΣΚΑΝΑ

cof

Ο Μίλωνας φιλοξένησε τη Δευτέρα το Παλαιό Φάληρο στο μεγάλο παιχνίδι ανόδου της Α΄ΕΣΚΑΝΑ. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην ήταν αυτό που ήθελε ο Μίλωνας όντας άτυχος αλλά και αγχωμένος, ωστόσο έκανε όλη τη μπασκετική πιάτσα να μιλάει για τη βραδιά αυτή. Ο κόσμος της ομάδας της Νέας Σμύρνης έδωσε βροντερό “παρών” και το κλειστό του Μίλωνα θύμισε τις παλιότερες εποχές της ομάδας.

Στο κλειστό του Μίλωνα βρέθηκαν περισσότεροι από 1.500 φίλαθλοι, οι οποίοι από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι και το φινάλε του ματς φώναζαν και χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας παρουσίασαν τον Ύμνο του συλλόγου, σε στίχους και μουσική του Γιάννη Σίννη ο οποίος εκτός από ένας εξαιρετικός μουσικός και στιχουργός, είναι και ένας αγνός Μιλωνίτης, μεγαλωμένος μέσα στο γήπεδο του Μίλωνα μαζί με τα δύο του αδέλφια τον Ντίνο και τον Άγγελο.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική και σίγουρα πολλές ομάδες ακόμη και της Basket League τη “ζήλεψαν”. Μάλιστα στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί μπασκετάνθρωποι ενώ ενθουσιασμός υπήρξε στην εξέδρα με την παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

cof

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα