23.4 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

“Αέρας” νίκης για τον κ. Τζουλάκη από την πρώτη επίσημη δημοσκόπηση για τη Νέα Σμύρνη

newspaper1-page-001

Μεγάλο προβάδισμα 5,1 ποσοστιαίων μονάδων του δημάρχου κ. Τζουλάκη έναντι του  κ. Κουτελάκη δείχνει η δημοσκόπηση της GPO, που πραγματοποιήθηκε για την εφημερίδα “Αμάλθεια”. Ο κ. Στέφος έρχεται τρίτος με 8,8%, ο κ. Πάντος τέταρτος με 6.3%, ο κ. Βρεττός καταγράφει ποσοστό 2.6% ενώ ο κ. Παπασπυρίδης καταγράφει 0.9%. Η δημοσκόπηση αυτή,  καταγραφεί το στίγμα των πολιτών έως τώρα, μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων προσπαθειών κάποιων υποψηφίων να διεξάγουν “δημοσκοπήσεις”. Διενεργήθηκε σε τυχαίο δείγμα 800 συμπολιτών μας και ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη έγκυρη σκιαγράφηση του πολιτικού κλίματος στην πόλη μας, για τις δημοτικές εκλογές και μπορούμε να εξάγουμε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζουλάκης όχι μόνο προηγείται με 30.0% έναντι 24.9 του κ. Κουτελάκη, αλλά  έρχεται πρώτος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και σε κάποιες σημαντικές επί μέρους κατηγορίες οι οποίες καταδεικνύουν πως οι πολίτες της Νέας Σμύρνης έχουν αξιολογήσει θετικά την εως τώρα πορεία του στη δημαρχία. Έτσι πιστεύουν οτι ο νυν δήμαρχος μπορεί να εγγυηθεί τη διαφανή διαχείριση των οικονομικών του δήμου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στον επί σειρά ετών δήμαρχο κ. Κουτελάκη. Επίσης θεωρούν οτι ο κ. Τζουλάκης είναι πιο κοινωνικά ευαίσθητος και συνεπής μεταξύ λόγων και έργων.

polls-page-001

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι πως σε περίπτωση δεύτερου γύρου ο κ. Τζουλάκης επικρατεί κατά κράτος του κ. Κουτελάκη με περισσότερες από 10 ποσοστιαίες μονάδες.

Φαίνεται ότι ο κ. Τζουλάκης έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με τη στάση του και το έργο του έως τώρα, βρίσκοντας εύφορο έδαφος μεταξύ των πολιτών της Νέας Σμύρνης. Μένει να δούμε κατά πόσο θα δρέψει καρπούς, επαληθεύοντας το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης και στις κάλπες.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα