24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένας αναβαθμισμένος πολυχώρος στην οδό Πλαστήρα

Το αγαπημένο σας “Dream House”,επί της Πλαστήρα, σας παρουσιάζει τις νέες υπηρεσίες του και σας περιμένει να ανακαλύψετε τις δυνατότητες του!

Το “Dream House”, ξεκίνησε την δράση του πριν τέσσερα χρόνια, ως ένας πρωτοποριακός χώρος παιχνιδιού για παιδιά. Πλέον, ο αγαπημένος μας χώρος γίνεται ο ΝΟ.1 trend πολυχώρος της πόλης μας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!

Η ημέρα μας ξεκινάει με σπιτικό πρωινό σε ένα ζεστό σαλόνι να σε περιμένει για εργασία και χαρά. Πέρα από τους υπέροχους καναπέδες μας,  παρέχουμε χώρους για meetings και προσφέρουμε υπηρεσίες catering καθόλη την διάρκεια των συναντήσεων. Από το πρωί οι παιδαγωγοί μας είναι εκεί για εσας, με εκπαιδευτικές δραστηριότητες που βοηθούν τους μικρούς μας φίλους να ανακαλύψουν τις δυνατότητες τους μέσα από υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Η δημιουργική απασχόληση παίρνει μορφή και τα παιδιά αισθάνονται την ασφάλεια να εκφραστούν ελεύθερα. Κάθε μέρα είναι διαφορετική για εμάς, παιδικά πάρτυ, guest animateurs, glow parties, teenager parties, latin parties, βαφτίσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, ομιλίες διακεκριμένων προσώπων, meetings, θεματικά πάρτυ, κοινωνικές δράσεις και πολλά άλλα συμβαίνουν στο χώρο μας. Ας γνωριστούμε!

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα