20.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Μ.Κ.Ο. “Όμορφη Ελλάδα είναι η καθαρή Ελλάδα”: “Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ”

mko_715785596Με ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι της Μ.Κ.Ο.Όμορφη Ελλάδα είναι η καθαρή Ελλάδα“, που εργάζονται στη Ν. Σμύρνη μας ενημερώνουν, πως η πρόσφατη ανακοίνωση με υπογραφή «συνέλευση εργαζόμενων πεντάμηνης απασχόλησης δήμου ν.σμύρνης» (Συνέλευση Εργαζόμενων Πεντάμηνης Απασχόλησης Δήμου Ν. Σμύρνης: “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ” ΕΡΓΑΣΙΑ Ή ΝΕΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣδεν τους εκπροσωπεί και δημοσιεύτηκε χωρίς τη συγκατάθεση τους, εξυπηρετώντας πολιτικά παιχνίδια.

Σχετικά με την ανακοίνωση με ημερομηνία 22.01.2013 και θέμα:
«Ανακοίνωση της συνέλευσης εργαζόμενων πεντάμηνης απασχόλησης Δήμου Ν. Σμύρνης»

Αγαπητοί κύριοι,

Αναφορικά με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, θα θέλαμε να ενημερώσουμε αρμόδιους και ενδιαφερόμενους του θέματος ότι οι εργαζόμενοι της Μ.Κ.Ο. «Όμορφη Ελλάδα είναι η Καθαρή Ελλάδα» δεν έκαναν γενική συνέλευση για να αποφασιστεί η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία πιθανότατα εκφράζει την άποψη μερίδας των εργαζομένων ή συγκεκριμένου ατόμου, και σε καμία περίπτωση του συνόλου. Επίσης, ενημερώνουμε ότι δεν έχει διοριστεί, από τη συγκεκριμένη ομάδα εργαζομένων, εκπρόσωπος με καθήκοντα ενημέρωσης και δημοσιοποίησης σχετικά με τα θέματα πληρωμών ή οτιδήποτε άλλο. Ως εκ τούτου, αφενός, η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν έγινε εν γνώση μας και με τη συγκατάθεσή μας και, αφετέρου, δεν είναι αληθής στο σύνολο της. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση απεστάλη στα μέσα ενημέρωσης από συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, που λειτουργεί με συγκεκριμένους στόχους για τους οποίους εμείς σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να γίνουμε μέσο για τα πολιτικά τους παιχνίδια. Το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωση της συνέλευσης εργαζόμενων πεντάμηνης απασχόλησης Δήμου Ν. Σμύρνης» με ημερομηνία δημοσίευσης 22.01.2013, δεν μας εκπροσωπεί και απαιτούμε την άμεση απόσυρση του.
Σκοπός μας δεν είναι να δημιουργούμε εντυπώσεις αλλά μοναδική μας έννοια είναι να εξασφαλίσουμε τα δεδουλευμένα μας με κάθε νόμιμη διαδικασία.

Τα ονόματα μας είναι στη διάθεσή σας εφόσον ζητηθούν.

Οι εργαζόμενοι της Μ.Κ.Ο. “Όμορφη Ελλάδα είναι η καθαρή Ελλάδα”

Related Articles

  1. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ΔΕΝ δημιουργήθηκε από καμία πολιτική παράταξη, αλλά από έναν απλήρωτο εργαζόμενο της ΜΚΟ. Όπως και η παραπάνω επιστολή, στο mail list που παρακολουθούμε η ομάδα απλήρωτων εργαζόμενων, έχει σταλεί από ένα άτομο και δεν φαίνεται κάπου να εγκρίνεται από περισσότερους η προώθησή της. Παρ’όλο που και οι δύο έχουν ένα δίκιο με το μέρος τους (με εξαίρεση την εξής φράση, η οποία περιέργως δεν υπάρχει στην επιστολή που μας προώθησε η εργαζόμενη που την έγραψε: <>), ξεχνούν μ’αυτά και μ’αυτά να πουν το σημαντικότερο: ότι οι εργαζόμενοι της ΜΚΟ πληρώθηκαν μετά από παρέμαβαση ομάδας απλήρωτων στις διαδικασίες του Υπουργείου και του ΕΠΑΝΑΔ-στην οποία συμμετείχαν και οι δύο γράφοντες.

    • Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ΔΕΝ δημιουργήθηκε από καμία πολιτική παράταξη, αλλά από έναν απλήρωτο εργαζόμενο της ΜΚΟ. Όπως και η παραπάνω επιστολή, στο mail list που παρακολουθούμε η ομάδα απλήρωτων εργαζόμενων, έχει σταλεί από ένα άτομο και δεν φαίνεται κάπου να εγκρίνεται από περισσότερους η προώθησή της. Παρ’όλο που και οι δύο έχουν ένα δίκιο με το μέρος τους (με εξαίρεση την εξής φράση, η οποία περιέργως δεν υπάρχει στην επιστολή που μας προώθησε η εργαζόμενη που την έγραψε: “Η συγκεκριμένη ανακοίνωση απεστάλη στα μέσα ενημέρωσης από συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, που λειτουργεί με συγκεκριμένους στόχους για τους οποίους εμείς σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να γίνουμε μέσο για τα πολιτικά τους παιχνίδια”), ξεχνούν μ’αυτά και μ’αυτά να πουν το σημαντικότερο: ότι οι εργαζόμενοι της ΜΚΟ πληρώθηκαν μετά από παρέμαβαση ομάδας απλήρωτων στις διαδικασίες του Υπουργείου και του ΕΠΑΝΑΔ-στην οποία συμμετείχαν και οι δύο γράφοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα