18.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: “ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ”

ΚΟΥΤstrofiΜε αφορμή ένα δημοσίευμα της εφημερίδας “Επίκαιρα”, η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης συνέταξε της εξής επιστολή:

Επειδή σε ρεπορτάζ σας για τις πρόσφατες δημαιρεσίες αναφέρεται εσφαλμένα ότι στελέχη της δημοτικής αρχής (Κουτελάκης, Ιακωβάκη, Μαζαράκης, Κουτετέ, Καστόρης) είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ή σχετίζονται πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε και σ’ εσάς (αν και είμαστε σίγουροι πως τα γνωρίζετε) και στους αναγνώστες σας τα εξής:

1) Κανείς από τους προαναφερθέντες δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, ορισμένοι από αυτούς αποχώρησαν ή διαγράφηκαν στο παρελθόν επειδή ακριβώς επέλεξαν να συμμετάσχουν στη δημοτική αρχή, ερχόμενοι σε αντίθεση με τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος.

2) Οι προσωπικοί αυτοπροσδιορισμοί του καθενός, το τι ψηφίζει ή λέει ότι ψηφίζει στο παραβάν, το τι νομίζει ότι είναι η αριστερά κ.λπ., σίγουρα αποτελούν δικαίωμά του και οπωσδήποτε δεν μας αφορούν. Καταλαβαίνουμε, άλλωστε, τις σκοπιμότητες που τους οδηγούν στο να παίζουν σε πολλά ταμπλό. Οφείλουμε όμως να σημειώσουμε ότι για τα πολιτικά πρόσωπα που διαχειρίζονται εξουσία δεν μετράνε τα λόγια, αλλά οι πολιτικές τους επιλογές.

3) Στη Ν. Σμύρνη ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ήδη από το 2009 τη δημοτική κίνηση ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, η οποία έχει πολύμορφή πολιτική και κοινωνική δράση. Την ίδια στάση φυσικά θα κρατήσει και στις επόμενες εκλογές.

4) Τόσο η ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ (όπως άλλωστε έχουν καταγράψει επανειλημμένα και τα «Επίκαιρα» στα ρεπορτάζ τους) βρίσκονται στον αντίποδα της πολιτικής της δημοτικής αρχής, ασκώντας της σκληρή κριτική για την ανεπάρκειά της, τη στήριξη του μνημονίου και του Καλλικράτη, τις πελατειακές σχέσεις που έχει καλλιεργήσει επί σειρά ετών, τη μνημειώδη αδιαφορία της για τη διαφάνεια. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο στόχαστρο του κ. Κουτελάκη και άλλων από τους προαναφερθέντες συμβούλους, ενίοτε μάλιστα ακόμη και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα